In verband met Corona zijn wij enkel op afspraak geopend, neem contact op met uw dichtstbijzijnde ALKU dealer om een afspraak te maken. In verband met Corona zijn wij enkel op afspraak geopend, neem contact op met uw dichtstbijzijnde ALKU dealer om een afspraak te maken.

Verder lezen

Wat klanten over ons zeggen...

7

Geweldig resultaat

Het plaatsen was niet zo als gepland. Duurde een dag langer en ook personeel wisselde. Dat laatste vonden we niet prettig. Verkeerde maat glas besteld. Dus het verliep niet vlekkeloos. Maar het resultaat is echt heel mooi
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
10

Zeer vakkundig en klantgericht

We hebben op de eerste verdieping alle kozijnen laten vervangen. Binnen twee dagen was alles geplaatst en afgewerkt. Dat is zeer professioneel gedaan. Bovendien waren de mannen van ALKU zeer klantgericht en vriendelijk. Binnenkort wil ik de benedenverdieping ook gaan aanpakken. Ik hoef niet na te denken wie ik daarvoor ga benaderen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
4

Als het eenmaal betaald is geen gehoor meer

Ik heb een paar dagen na plaatsing al een beschadiging doorgegeven 22- 04-2021 , en al een keer gebeld , maar tot op heden nog niets gehoord wat er mee gedaan wordt. Dat vindt ik een zeer slechte zaak .
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Bladel
8

Prettig en kwaliteit

Monteurs waren relaxed en lieten alles opgeruimd achter. Alles was sneller afgewerkt dan gepland.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dongen
9

Vriendelijk meedenkend

Als er problemen zijn worden ze netjes opgelost
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diessen
328 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10