In verband met Corona zijn wij enkel op afspraak geopend, neem contact op met uw dichtstbijzijnde ALKU dealer om een afspraak te maken. In verband met Corona zijn wij enkel op afspraak geopend, neem contact op met uw dichtstbijzijnde ALKU dealer om een afspraak te maken.

Verder lezen
inspiratie

Het verhaal van
De Familie Matteucci

We zijn bij onze klanten op de thee (en koffie!) gegaan, om erachter te komen welke rol hun ALKU kozijnen spelen in het dagelijks reilen en zeilen bij hen thuis.

Het huis van de familie Matteucci ligt er nu strak bij, maar dat was twee jaar geleden wel anders. Toen was het een behoorlijke chaos, want er werd hard gebouwd aan de moderne woonboerderij in Spoordonk.

Saskia Matteucci: “Als je een huis laat bouwen komt er ongelooflijk veel op je af. Je moet zoveel keuzes maken: stenen, vloeren, plinten, dakpannen en de kozijnen natuurlijk. En een erker, want dat was iets waar ik al lang van droomde. Maar hoe bewaar je de eenheid tussen de erker, deuren en ramen? En hoe respecteer je de traditionele uitstraling van ons huis?”

Op bezoek in de showroom

De aannemer van de familie had goede ervaringen met ALKU en raadde aan om eens naar het ALKU Ontdekkingscentrum te gaan.

Saskia: “Toen we daar binnen stapten, hadden we er al een goed gevoel over. De showroom laat zo’n uitgebreid aanbod zien van stijlen, kleuren en toepassingen.”

We kozen voor Quadra kozijnen met haakse verbindingen, omdat die perfect bij de esthetiek van het huis passen.”

“Een adviseur vertelde ons dat het realiseren van een erker in dezelfde stijl als de ramen en deuren geen enkel probleem is. We kozen voor Quadra kozijnen met haakse verbindingen, omdat die perfect bij de esthetiek van het huis passen.”

“Toen het huis af was en we bezoek kregen, waren best veel mensen verbaasd dat moderne materialen hand in hand kunnen gaan met een traditionele uitstraling!

Enthousiast geworden van dit verhaal?

Het verhaal van


Marja den Hartog

Alle inspiratie

Het verhaal van


Familie van den Brand